FvA is in een nieuwe fase gekomen.

Published september 14, 2017

Deze nieuws flash is gelijk de eerste op onze herwerkte website.

Zo lang er nog geen geroutineerde webmaster is gevonden is het ‘learning by trying’ en dat is dus met vallen en opstaan.

Met het vooruitzicht van een langer zomers verblijf in Maastricht en een bezoek aan Martine Stoppelenburg van het Bureau International Samenwerking (BIS) is er een nieuwe impuls aan het project gegeven.

Het Beleidsplan 2017-18 is beknopter omschreven om mee in te dienen met de aanvraag voor de ANBI status. Die aanvraag gaat vandaag de deur uit.

Het implementatie plan werd verder uitgewerkt en zal later na overleg met Martine gebruikt worden om fondsen te zoeken voor de eerste zending.

Al eerder bezocht ik het Fietsdepot van Amsterdam.
Het ‘verwerken’ van de afgedankte fietsen is overgedragen aan een private instelling in de buurt: TradeFRM Professional BV onder leiding van Chris Kars. Hun opslagplaats ligt aan de Tijnmuiden 17-9. Ik ging er de 2de juni langs en er werd me verzekerd dat er nog altijd een lading fietsen beschikbaar is voor ons.

Ik bezocht ook de loading terminal aan de Vlothavenweg 2 waar een grote bedrijvigheid heerst en containers met allerlei tweedehands goederen ingepakt worden (door Afrikanen) voor verscheping naar Afrikaanse bestemmingen.

Aad

No Response to “FvA is in een nieuwe fase gekomen.”

Leave a Comment

LATEST NEWS

Dit wordt ons nieuwe logo en website